Uudet 3M PELTOR WS ALERT XPI:t ovat saapuneet!

3M Peltor WS Alert XPI -kuulosuojaimet

3M Peltorin uusilla kuulosuojaimilla voit nopeasti ja helposti tehdä kaikki säädöt ja asetukset helppokäyttöisen mobiilisovelluksen kautta.

3M PELTOR WS ALERT XPI -kuulosuojaimet, joissa on Bluetooth MultiPoint, ovat saapuneet! Mobiilisovelluksella voi näppärästi tehdä säädöt ja asetukset kuulokkeisiin, jotka voi liittää langattomasti kahteen ulkoiseen laitteeseen, kuten kännykkään ja radiopuhelimeen.

Uusi 3M Connected Equipment App mahdollistaa navigoinnin kuulokkeiden valikossa ja säätöjen tekemisen helposti ja nopeasti. Asetuksia voi tehdä myös käyttämällä kuulokkeissa olevia suuria ja helppokäyttöisiä painikkeita.

Sovelluksen kautta löydät nopeasti myös käyttöohjeet (teksti- ja videomuodossa), usein kysytyt kysymykset ja tekniset tiedot. Sovelluksen muistutustoiminto muistuttaa vaihtamaan hygieniasarjan sopivaan aikaan.

Jotta kuulokekupujen kosteusarvo ja hygienia säilyvät oikealla tasolla, hygieniasarja on vaihdettava joka kuudes kuukausi. 3M onkin päättänyt lähettää kaikille uusien kuulokkeiden ostajille myös hygieniasarjan. Lue lisää kuulokkeidesi hoito-ohjeista täältä!

Seuraavaksi luettelemme uusien XPI-kuulokkeiden parhaat ominaisuudet!            

Kuulokkeet ja mobiilisovellus
KUULOKKEET JA
MOBIILISOVELLUS

Säädä kuulosuojaimiasi mobiilisovelluksella. Voit esimerkiksi valita haluamasi radiokanavan sovelluksen kautta. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille.Sisäänrakennettu FM-radio
SISÄÄNRAKENNETTU
FM-RADIO

WS ALERT XPI -kuulokkeilla voit myös kuunnella FM-radiota erinomaisella laadulla. Radiokanavan valinta on nyt helppoa mobiilisovelluksella, jolla voit säätää kuulosuojaimesi asetuksia.
Melua vaimentava puhemikrofoni
MELUA VAIMENTAVA
PUHEMIKROFONI

Melua vaimentava puhemikrofoni on ainutlaatuinen. Sen melua vaimentavat ominaisuudet ovat tärkeitä, kun puhut puhelimessa kovassa metelissä. Puheäänesi vahvistuu, mutta ympäröivä melu vaimennetaan.

Bluetooth MultiPoint
BLUETOOTH
MULTIPOINT

Voit kytkeä 1–2 laitetta kuulokkeisiin esimerkiksi viestintää ja suoratoistoa varten. Näin pysyt sekä työpuhelimen että oman puhelimesi tapahtumista kärryillä ilman työkatkoja.
Ympäristön kuuntelu
YMPÄRISTÖN
KUUNTELU

Kuulosuojaimen kupujen ulkopuolella sijaitsevat mikrofonit pyydystävät ääniä ympäristöstä. Ne analysoidaan elektronisesti, ja kovat äänet vaimennetaan automaattisesti enintään 82 desibeliin. Puhe eritellään kovista äänistä, ja voit kuunnella lähellä olevien työtovereiden puhetta ilman kuulovaurioita.

Miksi kuulokkeissa on kaksi väriä: vaaleanpunainen ja sininen?

3M Peltor halusi lanseerata uuden mallin kahdessa värissä, vaaleanpunaisena ja sinisenä. Molemmat värit kuuluvat pakkaukseen, joten voit valita, mitä väriä tahdot käyttää. Värit symboloivat kahta tärkeää ruotsalaista järjestöä: sininen edustaa eturauhassyöpäjärjestöä ja vaaleanpunainen rintasyöpäjärjestöä.

Jokaisesta myydystä kuulosuojaimesta 3M Peltor lahjoittaa tietyn summan näiden järjestöjen tärkeän toiminnan ja tutkimustyön tukemiseen. Ostamalla kuulosuojaimen teet siis hyvää!

Katso lisää yhteistyöstä ruotsalaisen eturauhassyöpäjärjestön kanssa

Katso lisää yhteistyöstä ruotsalaisen rintasyöpäjärjestön kanssa


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *