Maailman ensimmäinen akkukäyttöinen suuren vääntömomentin iskevä 1″ mutterinväännin

Uusi Milwaukee-mutterinväännin

Milwaukee esittelee uuden akkukäyttöisen suuren vääntömomentin iskevän 1” mutterinvääntimen, joka kiinnittää tehokkaasti jopa M42-koon muttereita. Sano hyvästit kompressoreille ja generaattoreille!

Mullistava suuren vääntömomentin M18 Fuel 1” -mutterinväännin One-Key-tekniikalla on maailman tehokkain akkukäyttöinen iskevä mutterinväännin. M18 Fuel -tekniikka tuottaa vääntöä avattaessa jopa 2400 Nm, mutta laite on silti 3,2 kg tämän hetken johtavaa johdollista vaihtoehtoa kevyempi.

”Suuren vääntömomentin iskevä M18 Fuel 1” -mutterinväännin osoittaa, mitä M18 Fuel -akkutekniikalla voidaan saavuttaa – se on paitsi ensimmäinen laatuaan myös maailman tehokkain akkukäyttöinen iskevä mutterinväännin. Suuren tehonsa ansiosta se rikkoo monia rajoja. Käyttöön ei enää tarvita kompressoreita ja generaattoreita, eikä niiden ylläpitämiseen mene aikaa ja rahaa.

Lisäksi työskentely kevenee, sillä työkalu on paljon perinteisiä kiinnitysratkaisuja kevyempi. Johdot ja letkut eivät myöskään häiritse työntekoa. Tällaista akkukäyttöistä iskevää mutterinväännintä ei vain ole aiemmin ollut olemassa”, Milwaukee Trade Product Manager Henrik Nielsen sanoo.

Uusi Milwaukee 1" mutterinväännin

M18 Fuel -tekniikka tuottaa vääntöä avattaessa jopa 2400 Nm, mutta laite on silti 3,2 kg tämän hetken johtavaa johdollista vaihtoehtoa kevyempi.

Uudistettu moottori ja elektroniikka

Muiden M18 Fuel -ratkaisujen tavoin uudessa suuren vääntömomentin iskevässä M18 Fuel -mutterinvääntimessä yhdistyy kolme ainutlaatuista innovaatiota: hiiliharjaton Powerstate-moottori, Redlithium-Ion-akku ja Redlink Plus -elektroniikka.

Maailman ensimmäistä akkukäyttöistä iskevää 1” mutterinväännintä varten Milwaukee uudisti moottorin ja elektroniikan. Se on mahdollistanut saumattoman viestinnän akun kanssa sekä erinomaisen suorituskyvyn.

Uusi hiiliharjaton Powerstate-moottori antaa runsaasti vääntöä, kun sitä tarvitaan. Uudistettu Redlink Plus -elektroniikka pienentää rajusti elektronisten komponenttien kokoa. High Output 8,0 Ah -akku parantaa lämpökapasiteettia sekä työkalun, moottorin ja akun välistä viestintää.

Myös mekanismia optimoitiin, jotta suuri teho voidaan tarjota mahdollisimman keveissä kuorissa. Drive Control -tekniikan neljästä toimintatilasta voi valita kulloiseenkin työtehtävään sopivan tehon ja nopeuden.

Lisäksi iskevää mutterinväännintä voi mukauttaa, seurata ja hallita One-Key-toiminnon avulla. Vääntömomentille voi valita kiinteän arvon maksuttoman sovelluksen kautta. Tämä uusi työkalu on osa M18-järjestelmää, johon kuuluu tällä hetkellä yli 145 sähkötyökalua.

Tekniset tiedot

Suuren vääntömomentin iskevä M18 Fuel One-Key 1” -mutterinväännin kitkarenkaalla (M18 ONEFHIWF1-802X)

  • Työkalun kiinnitys: 1” neliökara
  • Suurin vääntö kiinnittäessä: 2033 Nm
  • Vääntö avattaessa: 2400 Nm
  • Drive Control: 4-toiminen mukautettava
  • Työkaluitta säädettävä sivukahva: säädettävä 270°
  • Kuormittamaton nopeus: 0 – 1650 r/min
  • Iskuluku: 0 – 2 450 iskua/min
  • One-Key: on
  • Paino akun kanssa: 5,9 kg

Mukana toimitetaan kaksi 8,0 Ah High Output Redlithium-Ion -akkua, M12-M18-pikalaturi, sivukahva ja metallikoukku.

Lisätietoa mutterinvääntimestä löydät alla olevasta videosta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai Milwaukeen muista työkaluista, ota yhteyttä Staypro:n asiakaspalveluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *