Bosch ProCore18V -akut sekä maailman ensimmäinen online-laturi ovat täällä!

Bosch ProCore18V -akut

Bosch on kehittänyt tehokkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja 18V-akkujaan ja lanseeraa nyt ProCore18V-sarjan akut 4,0 Ah, 8,0 Ah ja 12,0 Ah. Bosch on myös lanseerannut GAL 18V-160C Professional -laturin, joka on maailman ensimmäinen online-laturi 18 voltin akuille.

Ensisijainen tavoitteemme on korvata kaikki verkkovirralla toimivat työkalut langattomilla versioilla. Uudet tehokkaat ProCore18V -sarjan akut tuovat meitä askelen lähemmäs tavoitettamme, kertoo Stefan Rübenacke, joka vastaa Bosch Power Toolsin akku- ja laturiosastosta.

ProCore18V-akut

Compact: Compact ProCore 18V 4,0 Ah -akku on suunniteltu pienemmäksi ja kevyemmäksi kuin vakioakku, mutta se tarjoaa silti saman tehon. Se helpottaa sarjatyöskentelyä tai pään yläpuolella käyttämistä. Täydellinen poraukseen ja ruuvinvääntöön, kun kevyellä painolla on väliä.

ProCore18V 4.0 Ah:n viimeisin kennotekniikka antaa saman tehon kuin 4.0 Ah:n vakioakku, mutta akku on kevyempi ja jopa 39 % kompaktimpi kuin vastaavat saman luokan akut.

Performance: ProCore 18V 8,0 Ah Performance -akun tehoa voi verrata 1600 watin kompressoriin, mikä soveltuu hyvin moniin suurta kapasiteettia vaativiin käyttötarkoituksiin ja tehtäviin.

Endurance: Kun tahdot saada työkalustasi kaiken irti! ProCORE18V 12.0 Ah:n 3-kerroksisen kennorakenteen ansiosta voit tehdä erityisen pitkään töitä täydellä teholla. Saat saman tehon kuin verkkovirralla toimivassa laitteessa. ProCore 18V 12,0 Ah Endurance -akkua käytetään vaativiin käyttötarkoituksiin johdottomissa poravasaroissa, kulmahiomakoneissa ja pyörösahoissa.

Bosch ProCore18v -akkuja
Bosch ProCore18v -akkuja

Maailman ensimmäinen online-laturi 18 voltin akuille

GAL 18V-160 C Professional tarjoaa 16 ampeerin latausvirran ja on lisäksi nopein 18 voltin akkujen laturi. Se lataa suurimman akun ProCore 18V 12,0 Ah 80 % varaukseen noin 35 minuutissa, joten se on kaksi kertaa nopeampi kuin edellinen laturimalli GAL 1880 Professional. Se on samalla myös maailman ensimmäinen laturi, jossa on ”Connectivity”-toiminto.

Sen avulla käyttäjä voi yhdistää laturin älypuhelimeensa Bosch Toolbox -sovelluksen avulla. Sitä kautta käyttäjä saa tietoa latausajasta ja akun tilasta. Laturissa on neljä lataustilaa tarpeista riippuen – aina erityisen hellävaraisesta latauksesta ”power boost” -lataukseen, joka lataa akun puoliksi täyteen mahdollisimman lyhyessä ajassa helpottaakseen kiireisiä tilanteita ja mahdollistaakseen töiden viimeistelyn.

Bosch ProCore18V a-
Bosch ProCore18V -akku

Saatavuus

ProCore18V -akut 4,0 – 8,0 & 12,0 sekä laturi GAL 18V-160 C ovat nyt saatavissa Staypro:sta. Tutustu tuotteisiin alla olevien tuotelinkkien kautta!

Jos sinulla on kysyttävää Boschin ProCore18V -sarjan akuista, ota yhteyttä Staypro:n asiakaspalveluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *